Feed on
Posts
Comments

Suppilovahvero keitto

Suomessa on ollut tänä vuonna hyvä sienisato. Täällä Dubaissa en ole nähnyt yhtään suppilovahveroita kaupoissa. Joskus täältä saa kanttarelleja hyvinvarustetuista supermarketeistakin. Haluan jakaa tämän ihanan keitto reseptin, jonka sain sisareltani Tiinalta pussillisen kuivattujen suppilovahveroiden kanssa, sillä tämä keitto on taivaallisen hyvää.

Kolleegani Tiina J. inspiroi minut etsimään tämän reseptin esille, liitin tähän myos Tiina J:n ottaman valokuvan ihanasta sienisaaliista. Kyllä käy kateeksi täällä kuumassa aavikossa teitä joilla sienimaastot siinä käden ulottuvilla, joko metsissä tai toreilla ja kaupoissa.

Suppilovahverot pannulla

Suppilovahvero keitto

1 litra tuoreita suppilovahveroita
1 sipuli
voita
kasvisliemikuutio
n. 5 dl vettä
2 rkl vehnäjauhoja
2 dl kermaa
aurajuustoa (sinihomejuustoa)

Kuullota pilkottu sipuli voissa, lisää silputut sienet,
vesi ja kasvisliemikuutio, keitä n. 10 minuuttia.
Suurusta vehnäjauhoilla ja lisää kerma ja sinihomejuustoa
maun mukaan. Kuumenna kunnes juusto on sulanut.

Cooksnaps

Leave a Reply